top of page

Rise From The Fire journey

Een prachtige reis van vier maanden waarin je duidelijkheid krijgt in jouw gedragingen, jezelf losmaakt van oude overtuigingen en patronen en stap voor stap dichter bij jezelf komt om vanuit jouw ware zelf te kunnen gaan leven.

 

Twee jaar geleden volgde ik deze journey zelf, dit was zo waardevol voor mij en nu mag ik jou meenemen op deze reis.  Op jouw reis.

 

Over de journey

Het is tijd om stap voor stap de weg te vinden naar jezelf, te leven naar je kunnen en je eigen kracht en grootsheid te voelen. Laten we met terugwerkende kracht onze vrouwelijke bloedlijn helen. Laten we onze voormoeders eren door onze ruimte te nemen om de meest pure vorm van onszelf te ontmoeten.

 

Leven vanuit je vrouwelijke kracht 

Het is zo prachtig om te leven vanuit je vrouwelijke kracht, toch klinkt het soms zo abstract. Wat is nu eigenlijk je diepste hartsverlangen en wat houdt je tegen om dit te volgen?

Ontdek wat jou van nature gemakkelijk afgaat en wat jouw talenten zijn. Laat de energie moeiteloos door je heen stromen, zodat je in een staat van flow en overgave kunt leven. Herinner jezelf aan wie je werkelijk bent.

 

Gedurende deze vier maanden gaan we met elkaar op reis

We nemen de tijd om oude wonden te helen, door middel van onder andere schaduwwerk, moederlijn- en innerlijk kind werk. Dit alles in een liefdevolle verbinding met elkaar.

In deze periode zet je de eerste stappen op het pad naar je ware zelf. Leer luisteren naar je intuïtie en ervaar de krachtige verbondenheid van samenkomen in een vrouwencirkel.

 

Over mij als jouw facilitator

 

Zo’n tien jaar geleden had ik mijn eerste kennismaking met het pad van zelfontwikkeling. Ik begon met de opleiding Leerweg van de Ziel, waar ik duidelijkheid kreeg voor wat ik al zo lang voelde maar wat niet tastbaar was. Ook leerde ik dat mijn hoogsensitiviteit, naast de nodige uitdagingen, iets moois is, voor mezelf. Maar ook om anderen in te begeleiden. Daarna leerde ik mensen te ondersteunen door middel van Reiki en wikkelbehandelingen, om vanuit liefde naar zichzelf te kijken en voor rust en ruimte in hun eigen lichaam.

Ik ben mama van Shaiya (’21) en Ozy (’23) die beide bij 33 weken en 2 dagen ter wereld zijn gekomen. Bij Shaiya was Mirre mijn doula. Hierna volgde ik verschillende journeys bij haar en liet zij mij kennismaken met wat een sisterhood is en kan betekenen. Nooit gedacht te voelen wat ik daar voelde. Ik ontdekte de kracht van gedragen worden zonder oordeel, gezien worden zonder oordeel, gehoord worden zonder oordeel. En dat allemaal vanaf de start, met een groep vrouwen die ik nooit eerder gezien had.

De Rise from the fire journey gaf mij helderheid in mijn gevoel en mijn gedrag en ik mocht in een veilige omgeving volledig zijn wie ik ben. Met mijn lichte en donkere kanten. Wat ik nu ook steeds meer kan belichamen in mijn dagelijks leven. Echt een stap dichterbij wie ik ben en wil zijn.

 

Sisterhood

Tijdens deze reis zul je al snel een sterke verbondenheid voelen met de andere vrouwen, als echte sisters. Je ontmoet vrouwen die net als jij het pad bewandelen naar hun diepste hartsverlangen. We dragen elkaar wanneer dat nodig is en worden zelf gedragen als we steun kunnen gebruiken. Het is deze diepe connectie met andere vrouwen die ons verder helpt op onze weg naar waar we werkelijk thuishoren. Je krijgt je eigen sister cirkel, bestaande uit maximaal 10 vrouwen. Met deze groep neem je deel aan de online bijeenkomsten en twee live dagen. Ook komt er een appgroep voor tussentijds contact. Daarnaast word je onderdeel van een groeiende landelijke sisterhood.

 

Live ceremonie dag

Op de helft van de Rise from the fire journey, komen alle vier de sister cirkels samen voor een live ceremonie dag onder leiding van Mirre Joanne. Tijdens deze intensieve ceremonie dag begeleid ze je door oefeningen in embodiment, verbinding, emotional release en een prachtige moeder wond ceremonie. Hierbij ben ik, als jouw facilitator, ook aanwezig om jou te dragen.

 

De journey heeft mij nog duidelijker laten voelen hoe graag ik andere vrouwen ondersteun op hun pad. En die tijd is nu daar. Na zes cirkels van Mirre, mag ik nu de zevende cirkel dragen. Ik kijk er naar uit om de journey met jou te delen, jou te dragen en jou welkom te heten in de sisterhood.

 

Wil jij deze journey onder mijn begeleiding aangaan?

Je bent zo welkom! Laten we kennismaken, klik op de knop onder aan de pagina.

September

7
10
17
24
Openingsceremonie LIVE
Controle, angst en vertrouwen
Het levenspad
I am light

November

5
12
19
Intuïtie
Grenzen
Schaduwwerk

Oktober

8
15
22
Zelfvertrouwen
Zelfliefde
Ruimte nemen

December

3
10
17
Wie ben ik? Wat kan ik?
De kracht van visualisatie
Terugblik en afronding


€600,- (tot 30 juli)
€700,- (tot 30 augustus)

Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Betalen in termijnen is mogelijk.
Aanmelden
bottom of page